Hopp til innhold

Greenlight-utstillingen inne i siste uke

Utstillingsprosjektet greenlightdistrict? – som var en del av den nasjonale kunstfestivalen Greelightdistrict – er nå inne i sin siste uke. Søndag 25. juni er siste åpningsdag for Kunsthall Grenland på denne siden av sommeren.

Utstillingen viser arbeider gjort med bakgrunn i de økologiske, industrielle og sosiale utfordringene Grenland står overfor. Dette er en gruppeutstilling, og viser nye bilder av kunstnerduoen Karoline Hjorth og Riitta Ikonen, et nylaget videoverk av Stine Gonsholt og Cecilia Westerberg, et installasjonsverk av Kristoffer Myskja, et nylaget videoverk om tilstanden i våre fjordsystemer av Morten Kildevæld Larsen og Odd Fredrik Heiberg, samt at innsatsen forfatter Sidsel Mørck og kunstnergruppen OHM gjorde på begynnelsen av 1970-tallet for å vekke oppmerksomhet om miljøtilstanden i Grenland, blir behørig presentert.

Våre åpningstider denne uken er:
Tirsdag til fredag: 11:00 – 15:00
Lørdag og søndag: 12:00 – 16:00

Kunsthall Grenland åpner dørene igjen lørdag 2. september, men en svært spennende utstilling med skulptøren Ånond Versto > les mer om den utstillingen her

Les forøvrig Ny Tids omtale av utstillingen og greenlighdisrict-festivalen her > Ny Tid 15. juni 2017

 

Scroll til toppen