Hopp til innhold

Publikasjoner

Vi produserer og selger en rekke publikasjoner i tilknytning til våre utstillinger. Disse er tilgjengelige gjennom salg i Kunsthallen og gjennom postsalg. Send oss en e-post med din bestilling, så sender vi deg kontoinformasjon om hvor du skal betale. Når betalingen er registerert, sendes bøkene rett hjem til deg.

Våre ordinære utstillingskataloger får du gratis når du besøker Kunsthallen. Du kan også bestille utstillingskatalogene gjennom posten, om du ønsker dette. For disse betaler du da kun porto og forsendelsesomkostninger på kr. 50,-

Bestillingsadresse: post@kunsthallgrenland.no
Merk e-posten: Bokbestilling

Merk at alle priser nedenfor inkluderer porto og forsendelsesomkostninger.

Kunsthallens medlemmer får halv pris på alle publikasjoner.

NORA G.

Nora Gulbrandsens skisser for Porsgrunds Porselænsfabrik
Kari Skoe Fredriksen og Odd Fredrik Heiberg

Nora Gulbrandsen var kunstnerisk leder ved Porsgrunds Porselænsfabrik fra 1928 til 1946. Hun etterlot seg en betydelig produksjon i sin periode der, et designarbeid som stadig vokser i aktelse. Boken utgis i forbindelse med utstillingen NORA G., og presenterer hennes skisser og arbeidstegninger, hvorav mange tidligere aldri er vist for et publikum. Boken utgis i samarbeid med No Comprendo Press.

Pris kr. 300,-

INGRID TORUND
WHEN I GO OUT I BLEED MAGIC

En omfattende samling med skisser og tegninger, som var en del av Ingrid Torvunds parallelle utstilling på Kunsthall Grenland og Spriten Kunsthall. Boken utgis i samarbeid med Torpedo Press.

Pris kr. 350,-
Pris for Kunsthallens medlemmer: kr. 100,-

MORTEN SLETTEMEÅS
BLACK SKY
RED TREE
BLUE SPOTS

En samling med nyere arbeider av den ekspressive maleren Morten Slettemeås. Boken ble utgitt i forbindelse med hans utstilling på kunsthallen, Frozen Ground. Tekster av kurator Jarle Strømodden og Sergio Rubira.

Pris kr. 200,-
Pris for Kunsthallens medlemmer: kr. 100,-

SVERRE MALLING, LOUIS MOE

En praktfull og svært forseggjort bok som omhandler kunstnerskapene til de norske tegnerne Sverre Malling og Louis Moe – som sammen var Kunsthall Grenlands åpningsutstilling i 2013. Boken er rikt illustrert, tar for seg deres virke i detalj og inneholder også et intervju der Malling utdyper sin interesse for Moes tegninger. Tekster av kratororer Line Ruud Ørslien og Trine Otte Bak Nielsen. Utgitt i samarbeid med No Comprendo Press.

Pris kr. 350,-
Pris for Kunsthallens medlemmer: kr. 100,-

IN SPE
CONTEMPORARY PORCELAIN

Kollektivutstillingen “In Spe” samlet elleve av Europas mest innovative kunstnere som arbeider med porselen. Utstillingen viste en kontinuerlig utforskning av materialet og diskuterer samtidig porselenets kulturelle kontekst. Deltagende kunstnere på utstillingen er Wayne Fischer (F), Marit Kathriner (F), Akashi Murakami (F), Christina Schou Christensen (DK), Hanne Mago Wiklund (S), Helene Kortner (N), Anita Hanch-Hansen (N), Pernille Pontoppidan Pedersen (DK), Sara Møller (S), Maria Boij (S) og Hedvig Winge (N).

Katalogen er gratis ved besøk til Kunsthallen.
Pris for forsendelse pr. post, kr. 50,-

 

Galaaen_bok_invitasjon

KONRAD GALAAEN

Mats Linder

Boken er den første i en serie bøker som tar for seg PPs kunstneriske satsning. Bøker om de fremste av PPs designere samles etterhvert i en felles utgivelse.

Boken er skrevet av forfatter Mats Linder, som er ekspert på design og kunsthåndverk fra de skandinaviske land. Den utgis av Kunsthall Grenland, i samarbeid med Porselensmuseet og Telemark Museum. Boken er initiert av Kunsthall Grenland og utgis av Spriten forlag.

Pris kr. 150,-

JUVENILIA
OLE JOHN AANDAL

«My space is very private. If you enter, I decide when you should leave»

En bok med Ole John Aandals fundne fotografier fra nettet, publisert i forbindelse med hans utstilling på Kunsthall Grenlands “Goes China”-prosjekt i 2009. Utgitt av Teknisk Industri.

Pris kr. 100,-

LIMBO
FILIPPA BARKMAN / JOHANNES HØIE

Utstillingskatalog til utstillingen “Limbo” av svenske Filippa Barkman og seljordingen Johannes Høie. Utstillingen viste foruten deres tegninger, også skulpturer av Barkman og et stort veggmaleri i Kunsthallens lokaler, av Høie.

Katalogen er gratis ved besøk til Kunsthallen.
Pris for forsendelse pr. post, kr. 50,-

 

PORCELAIN FEVER
IRENE NORDLI

En omfattende og rikt illustrert katalog, utgitt i forbindelse med porselenskunstner Irene Nordlis arbeidsopphold i den kinesiske porselensbyen Jingdezhen i 2011. Katalogen dokumenterer arbeidene som ble til i denne perioden, og som ble stilt ut både i Porsgrun og ved kunstmessen Art Beijing i 2011. Inkluderer en tekst om Nordlis kunst av den kinesiske kuratoren Mai Dian.

Pris kr. 150,-

TRANQUILIZING ROOM HOMELAND
DONG WENSHENG

Utstillingskatalog til Dong Wenshengs utstilling, som var en del av Kunsthallens “Go China”-prosjekt i 2010. Katalogen gir en bred presentasjon av Wenshengs skkulpturer og fotografier, samt et større intervju med kunstneren.

Katalogen er gratis ved besøk til Kunsthallen.
Pris for forsendelse pr. post, kr. 50,-

THE DARK SPACE: HISTORY AND REALITY
GAO SHIQIANG

Utstillingskatalog til Gao Shiqiangs utstilling, som var en del av Kunsthallens “Go China”-prosjekt i 2010. Katalogen gir en bred presentasjon av Shiqiangs installasjons- og videoarbeider, og et større intervju med kunstneren.

Katalogen er gratis ved besøk til Kunsthallen.
Pris for forsendelse pr. post, kr. 50,-

Scroll til toppen