Hopp til innhold

Festkveld for pønk og porselen

Kunsthall Grenland har gleden av å invitere til en festkveld med utstillingsåpninger, konserter, lanseringer og DJ lørdag 17. januar.

FREDAG 17. JANUAR FRA KL. 19:00
Kunsthall Grenland / Prosjektrommet
Ælvespeilet kulturhus, Porsgrunn

Utstillingsåpning: Jan Walaker – Punk & Porcelain

Konsert: DePress (supp. Edgars)

Utstilling Prosjektrommet: Loco Mosquito

Plateslipp NO NO NOW | Magasinlansering | Performance | DJ Dust

Utstillingsåpning ved Tommy Olsson

Utstillinger og konserter er i samarbeid med Ælvespeilet kulturhus, Porsgrunds Porselensfabrik og Medlemsforeningen Kunsthall Grenland.

Jan Walaker. Kunsthallen utfordret Walaker til å arbeide en periode på porselensverkstedet 1400 grader. Der har han fått fritt spillerom til å utvikle og samarbeidet med fagstaben porselensbaserte arbeider. Utstillingen har fått tittelen Punk & Porcelain, og tar som utgangspunkt både porselensfabrikkens tradisjonelle former, sammen med impulser fra japanske tradisjoner.

DePress. Legendariske DePress har vært en energisk fargeklatt i norsk musikkliv siden slutten av 1970-tallet, med multikunstneren Andrej Nebb som frontfigur. Som support denne kvelden stiller lokale Edgars. Lenke til billettkjøp – klikk her

Loco Mosquito. Plakatkunstneren Loco Mosquito er blitt en kultkjendis på egne verk, selv om avsender ofte er en eller annen konsert- og scenearrangører. Nå får han lov til å boltre seg i Prosjektrommet med gamle og nye plakater. Les mer her

For mer informasjon om utstillingen > klikk her

For mer informasjon om konsertene > klikk her

Medlemmer av MKG får rabatterte konsertbilletter > klikk her

Utstillingen er støttet av Norsk kulturråd.

Scroll til toppen