Hopp til innhold

Performance-premiere i Kunsthallen

Kunsthall Grenland ønsker velkommen Fjørtoft Kulturproduksjoner, som torsdag 19. mars har premiere for sin nye forestilling TRACKS på Kunsthallen.

(Foto: Anne-Lise Surtevju/TA)

TRACKS er en rå poetisk forestilling som setter fokus på outsidermentalitet og identitet. Med en ekspressiv komposisjon av sceniske virkemidler vil forestillingen uroen og frustrasjonen til livs. På et stort lerret flasher bilder fra et håndholdt kamera, i et samspill med aktørene som beveger seg. Aktørenes skygger speiler seg i lerretet og skaper et fortettet uttrykk. Forestillingen er en komposisjon av sceniske virkemidler; dansere, tekst, video- og lyddesign er like viktige og komplementerende selvstendige kunstutrykk.

Regissør er Thea Danielsen Fjørtoft, som har med seg videokunstneren Birk Nygård og lydkunstneren Martin Langlie, dramaturgen Elin Grindaker, og danserne Hildur Kristinsdottir og Mathias Jin Butdtz. Tekstene er av Gordon Miles og Eirik Willyson.

TRACKS har premiere i Kunsthall Grenland 19. mars 2015, og spilles der 20. og 21.mars kl 19:30. Gratis entré. Forestillingens varighet er 40 minutter.

Scroll til toppen