Hopp til innhold
1400grader-porsgrunn-porselen

Porselenverkstedet

Den 10.februar 2022 åpner vi vårt nye verksted for profesjonelle kunstnere og kunsthåndverkere som ønsker å jobbe med porselen som materiale.
Verkstedet som er lokalisert i fabrikkbygget til Porsgrunds Porselæns-fabrik har som ambisjon å bli en nasjonal arena for keramisk kunst.

Nyetableringen inngår i en større omstrukturering av kunsthallens kunstneriske profil, mot et tydelig fokus på samtidskeramikk og porselen som materiale. Med 1400º har kunsthallen en ambisjon om å utvikle, og styrke det keramiske kunst-fagfeltet. Satsingen gir kunstnere mulighet til å søke om kortere eller lengere residensopphold og på porselensstipendet som er opprettet i samarbeid med Porsgrunn Kommune. Verkstedet gir mulighet til eksperimentering, men også utforskning av kompetansen ved fortsatt operativ porselensfabrikk.

Kunsthall Grenland har siden 2019 arbeidet med et større nordisk prosjekt, under tittelen AfterGlow – New Nordic Porcelain. De siste 2 åra har 13 samtidskeramikere gjennomført residensopphold i 4 land, der resultatet blir presentert presenteres på  tre utstillinger vinter og våre 2022. Utgangspunktet for AfterGlow er en felles nordisk situasjon, knyttet til den betydelige nedbygging av porselensindustrien. Kunstnerne har under sine arbeidsopphold blitt utfordret til å utforske det felles nordiske per se, historiene som knytter seg til de ulike porselensfabrikkene, deres egne samlinger og dagens produksjonsfasiliteter.

Gjennom verkstedet vil Kunsthall Grenland bidra aktivt til å stimulere porselens-satsingen i Porsgrunn, gjennom samarbeid med Porselensmuseet, Porsgrunds Porselænsfabrik AS og Porsgrunn kommune. I et gjensidig samarbeid vil aktørene arbeide for å opprettholde og utvikle en viktig kunstfaglig og håndverksmessig tradisjon i Porsgrunn og Norge.

Vår historie

I de siste årene har kunsthallen hatt et særlig fokus på porselen i samtidskunsten. Vårt temporære verksted på PP i perioden 2015-2021 igangsatte mulighetene for lengere produksjonsopphold. I 2016 hadde Torbjørn Kvasbø et produksjonsopphold som pågikk i over et år og som resulterte i den omfattende installasjonen Vaseklase. Skulpturverket ble i 2017 presentert i Kunsthall Grenland og året etter i Paris på The Sèvres National Ceramics Museum i Paris. I 2018 hadde kinesiske Lin Wang residens på verkstedet, og i april 2019 åpnet hun utstillingen Exotic Dreams and Poetic Misunderstandings – The Silk Road i Kunsthallens lokaler. Et arbeid som senere ble stilt ut på Vigelandsmuseet i Oslo.

I tillegg til porselensfabrikken er vi nabo med Porselensmuseet, som forvalter den omfattende arven fra fabrikkens over 130 år gamle historie. Kunsthallen samarbeider med museet om foredrag, seminarer og utstillinger. Overalt i Porsgrunn ellers kan man finne spor av den unike arven i form av utsmykkinger, gammelt porselen i antikvitethandlelen eller ulike serviser i byens hjem.

I Kunsthallens kunstneriske råd sitter Irene Nordli og Heidi Bjørgan, begge med lang kompetanse og kunnskap om arbeidsoppholdved porselensfabrikken. Rådet programmerer innhold og residensene i samarbeid med kunsthall staben.

Samarbeid med PP

Verkstedet 1400º ligger vegg i vegg med porselensfabrikken og er dermed i direkte tilknytning til eksisterende produksjons- og kompetansemiljø. Fra fabrikken får vi tilgang på materialer og brenning på 1400 grader, i tillegg til uvurderlig teknisk veiledning fra de ti ansatte som drifter dagens produksjon. Porselensfabrikken har lang tradisjon i å huse kunstnere og kunststudenter, og har i mange år stilt plass, materialer og andre produksjons-fasiliteter til rådighet for å realisere prosjekter i forbindelse med masteroppgaver, utstillinger og offentlige utsmykkingsprosjekter.

Kunsthall Grenland har lang og god erfaring i å jobbe sammen med keramiske kunstnere og har nå engasjert en verksmester som følger opp arbeidet verkstedet. I tillegg til residensoppholdene arrangerer vi også workshops for kunststudenter ved Kunsthøyskolen i Oslo og Bergen.

1400 grader mottar prosjektstøtte fra Nordisk kulturfond
unnamed

Catrine Danielsen er Kunsthall Grenlands porselenskoordinator. Hun administrerer og er kontaktperson for verkstedet. Send gjerne en mail eller søknad på epost: cattidani@gmail.com

JOHN SKOGNES - BRUN PORSELEN

BRUN PORSELEN

John Skognes jobber med en lang og krevende tradisjon innen keramisk kunst. Materialet formes med hendene og brennes i vedovner. Denne metoden åpner for det uforutsigbare som skjer med leiren inn i ovnen, som også gir fargenyanser uten bruk av glasur. Å mestre dette krever årelang erfaring.

Skognes har arbeidet med det samme grunnleggende håndverket siden 70-tallet. Han har vært tro mot prosess og materiale, og har gjennom årenes løp i tillegg utviklet de små variablene sakte men sikkert. Gjenstandene er holdt i en nøktern og tradisjonell fargeskala. De utstråler harmoni på en overbevisende måte. Skognes er inspirert av østens keramikk og da spesielt Japan og Korea. Men resultatene er selvstendige objekter som er løftet fram av en erfaren kunstner og med ved og luft fra Nissedal.

tekopp-LITE-bilde

John Skognes er utdannet med Diplomeksamen i keramikk (1981), ved det som den gang het Bergen Kunsthåndverkskole. Han har deltatt på en rekke juryerte utstillinger både i inn- og utland, og er innkjøpt til en rekke samlinger. Skognes fikk seneste i år Statens seniorstipend for kunstnere. Han driver eget verksted på Fjone i Nissedal kommune.

Velkommen til åpning

9. februar
1400 grader / Porselensmuseet

Utstillingen åpnes av kunstneren selv.
Utstillingen vises fram til 22. mars.

Porselensmuseets åpningstider:
Onsdag - søndag: 11:00 – 16:00

”Materialet er brukt på en rekke ulike måter, fra tradisjonelle teknikker til arbeider som like gjerne kunne ha tilhørt andre deler av kunstarenaen. (…) Men det er under ett en visuell sterk utstilling. I en større sammenheng, eller i konkurranse med større arbeider hadde denne type gjenstander lett blitt usynlige. Derfor skal kunsthallen berømmes for det utstillingsgrep de har foretatt. Og John Skognes skal berømmes for å skape gjenstander som avføder visuell fryd og danner kontraster til våre dagers ensformige gjenstandsverden.” - Erlend G. Høyersten (nåværende direktør på AroS i Århus) i tidsskriftet Kunsthåndverk, 2003

VEDFYRT II

Den 9. februar feirer vi at det er hele 133 år siden den første brenning på Porsgrunds Porselænsfabrik. Dagen er spekket av ulike opplevelser og arrangementer på og rundt fabrikken.

Vi ønsker publikum hjertelig velkommen !

82631394_3407119335997315_1968955914933239808_o

Foto til arr.: Bjørn Rudborg

Mandag 3. februar starter vi byggingen av en stor utendørs ovn for vedfyrt keramikk på PP tomta. Kunstner Ole Morten Rokvam er ansvarlig for Vedfyrt, og har satt sammen et bygge- og fyrelag med assistenter for å bygge på plassen utenfor museet. Studenter fra Kragerø Kunstskole vil overvære og lære av det omfattende byggeprosjektet som tar en uke. I tillegg inviterer vi alle som vil, profesjonelle som amatører til å komme og brenne sin keramikk.

Prosjektet avsluttes med spektakulær to dagers brenning og åpen publikumsdag den 9. februar. Dagen er en feiring av PPs første offisielle brenning, og i tillegg til en rødglødende utendørsovn inviterer vi til utstilling, artist talk, åpen fabrikk, sosiale happenings og mat og drikke i bua.

Vedfyrt startet som en workshop i 2019, der flere av landets ledende kunsthåndverkere deltok. Prosjektet vil sette fokus på den omfattende prosessen det er å brenne keramikk i i vedfyrt ovn, i tillegg til å hylle keramikk og porselen som et viktig og spennende materiale.

Prosjektet er initiert av Kunsthall Grenland og gjennomføres i samarbeid med Porselens-museet, Porsgrunds Porselænsfabrik og Porsgrunn kommune.

Dagens program:

Fra 11.00 – PUBLIC STUNT ! Vi åpner en vedfyrt ovn som har blitt bygget og fyrt i den siste uken på parkeringsplassen på utsiden av Porselensmuseet. (Mer info i annet arrangement på facebook

14.00 Åpning av John Skognesutstilling i Porselensmuseet

12. 00 og 15.00 Guiding i museet og produksjonen

11.00 - 17 .00
I produksjonen:
Stråmaling demonstrasjon
Støping demonstrasjon
Fabrikkutsalget holder åpent og har ryddesalg med mange hete tilbud

Geoparken :
Utstilling med ulike aktiviteter for store og små

Auksjonshallen holder åpent

Portvakta (den lille røde boden) holder åpent og serverer
suppe, ,kaffe og kaker .

Aktiviteter på Parkeringsplassen gjennom hele dagen

For anledningen holder Tollboden Porselensmuseet på andre siden av brua åpent og tar i mot publikum for guiding i den flotte porselensutstillingen.

Øvrig :
Vi starter feiringen allerede mandag 3.feb. Da vil første stein på den Vedfyrte ovnen legges- og publikum vil kunne følge bygging, stabling, brenning og tømming av ovnen gjennom hele uken .

3. – 10- februar Brennhett oppryddingssalg i butikken

Tirsdag – søndag : Porselensmuseet og Tollboden porselensmuseet holder åpent 12- 16

Onsdag og torsdag – innlevering av keramikk til den vedfyrte ovnen (spørsmål rettes til Catrine Danielsen - tlf 41278859)

Torsdag 6. februar 12.00- 16.00 ; Verdivurdering og Varesertifikat med alder av PP porselen ved Kjell Egil Larsen og Josef Halvorsen i Auksjonshallen

Fredag 7.februar fra 16.00 - : Fyringspub i Portvakta på med servering av varm suppe mm.

Lørdag 8. februar 11- 17 : Portvakta holder åpent

Arrangører: Kunsthall Grenland, Porselensmuseet, Porsgrunds Porseleænsfabrik, Auksjonshallen, Portvakta, Geoparken, Tollboden Porselensmuseet

Samarbeidspartnere: Porsgrunn kommune, Visit Telemark og Porselensfabrikken Næringspark

LIN WANG - WORKSHOPS OM KINESISKE PORSELENSTRADISJONER

Lin Wang
(Foto: Bent René Synnevåg)

Workshopene krever påmelding, og forutsetter deltagelse på alle tre kurskvelder. Samlet pris er kr. 1200. Påmelding til catrine@kunsthallgrenland.no / 41278859

WORKSHOPS OM KINESISKE PORSELENSTRADISJONER EDIT

Porselenskunstner Lin Wang vil denne høsten holde en serie workshops, der hun forteller mer om porselenet og dets kinesiske tradisjoner. Første worshop er tirsdag 13. november.

15. oktober i år startet Lin Wang opp med et 3 mnd. residency-opphold i regi av Kunsthall Grenland. Wang er fra Kina men har bodd i Norge de siste åra hvor hun har avsluttet sin Master fra KHIB 2016. Wangs opphold i Porsgrunn er knyttet til Porselensverkstedet 1400. Hun vil i løpet av arbeidsperioden også benytte seg av sitt studio i porselensbyen Jingdezhen Kina, hvor hun vil ferdigstille arbeidet med utstillingen som åpner i kunsthallen april 2019.

Verkene til Lin Wang tar ofte form av installasjoner og som performance. Hun er opptatt av porselenets kulturhistoriske kontekst og av forskjellene mellom kinesisk kunst per se og den kinesiske kunsten som lages for et stort europeisk marked.

Første workshop i serien er: «Eksotiske drømmer og poetiske misforståelser- Porselenets mysterier»

Workshopen består av en presentasjon og demonstrasjoner av kinesisk blåfarge-maling.

Arrangementet holdes av Porselensverkstedet 1400 grader, på Porselenssenteret, PP, tirsdag 13. november kl. 18:00.

PROGRAMMET HØSTEN 2018:

13/11 -Eksotiske drømmer og poetiske misforståelser- Porselenets mysterier

27/11 – Fortellinger fra Jingdezhen – porselenshovedstaden i Kina

4/12 – Porselenets opprinnelse og utviklingen av det blå-hvite – de slyngende blå rankers opprinnelse

Tidspunktet for workshopene er kl 18:00 – 21:00

Vedfyrt_eflyer_epost

WORKSHOP MED KERAMIKK-LINJEN FRA KUNSTHØGSKOLEN

Glimt fra en workshop på Porselensverkstedet 1400 grader i september, med studenter fra keramikk-linjen på Kunsthøgskolen i Oslo. Workshopen ble ledet av Irene Nordli og Sigrid Espelien.

Oppholdet inkluderte også en dreie-workshop med keramiker Henrik Rasmussen. Bilder av Susanne K. Johansen.

OPPSTART AV NORDISK PORSELENSSAMARBEID PÅ BORNHOLM

IMG_9993
IMG_0020
IMG_0016
Ole Jensen
Ole Jensen
Michael Geertsen
Michael Geertsen
Irene Nordli
Irene Nordli
Anne Tophøy
Anne Tophøy
Michael Geertsen
Michael Geertsen
Robert Dawnson
Robert Dawnson
Claydis
Claydis
Michael Geertsen
Michael Geertsen
Nynne Rosenkrantz Christiansen
Nynne Rosenkrantz Christiansen

Kunsthall Grenland og Porselensverkstedet 1400 grader samarbeider med danske Køppe Contemporary Objects om å løfte nordiske keramikere internasjonalt. Første utstilling holdes på øya Bornholm i disse dager, der også norske Irene Nordli deltar, sammen med en rekke nordiske kollegaer. Nordli sitter som fagansvarlig for Kunsthallens porselenssatsing. Disse bildene er fra den aktuelle utstillingen.

Besøk Køppe Contemporary Objects - klikk her 

Konrad_Galaaen_seminar_save_the_date kopi

KONRAD GALAAEN

Torsdag 14. juni 2018

Seminar og utstillingsåpning
Porselensmuseet, Porsgrunn

I forbindelse med lanseringen av et nytt servise basert på Konrad Galaaens serie SPIRE, ønsker vi å benytte anledningen til å sette søkelyset på Galaaen som designer og kunstner gjennom 40 år.

Konferansier for dagen er Mariann Eriksen, kultur- og idrettssjef i Porsgrunn kommune

Dagen er et samarbeid mellom Porselensmuseet, Porsgrunds Porselænsfabrik, Porsgrunn kommune, Kunsthall Grenland, Stiftelsen porsgrunnsmuseene og Auksjonshallen.

Påmeldingsfrist 4. juni

Seminaravgift : 350,-
Studentpris : 150,-

Lunch / Kaffe / Søtt : kr 150,-
Tapas : kr 300,-

Omvisning i samlingen og produksjonen:
kr 0,- , men krever påmelding

Påmelding og spørsmål rettes til:
Catrine Danielsen, porselenskoordinator
catrine@kunsthallgrenland.no
tlf: 41 27 88 59 .

1400_PP_logooppsett

SEMINARPROGRAM

09:00 – 10:00
Kaffe/ Te / Frukt
Omvisning i museet og produksjonen
(Egen påmelding)

10:00 – 10.15
Velkommen
Maud Gjeruldsen Bugge,
kunstnerisk leder Porsgrunds Porselænsfabrik AS

10.15 – 11.00
”Om Konrad Galaaen”
Mats Linder,
billedkunstner og designskribent

11.00 – 11.30
“Fra produkt til prosess til produkt - Revitalisering av SPIRE”
Nora Olafsdatter Krogh,
designer ved PPs designavdeling

11:30 - 12.30
Lunch

12.30 – 13.15
“Då keramikken kom til Bergen - Ei parallell historie frå den andre sida av Langfjella”
Anne Britt Ylvisåker,
Førstekonservator ved KODE – museer for kunst og design i Bergen

13:15 – 14:00
”Kuvert og kultur - Om keramikkens betydning for sivilisasjonsprosessen”
Kunsthistoriker og skribent Tommy Sørbø

14:00 – 14:30
”Glimt fra en samling”
Galaaen-samler Irene Johnsen

14.30
Åpning av utstilling
Servering av frukt og kald drikke

KVELDSPROGRAM

15:00 – 16:00
Galaaen salg
ved Auksjonshallen

17:00 – 18:00
Omvisning
Stiftelsen Porsgrunnsmuseene

18:00 – 20:00
Tapas og mingling
Bakgården ved Prestegården (arrangeres inne ved dårlig vær.)

Stine_stipen_TA_juni_2018
Folder_samker_kunsthallen

Velkommen til
SEMINAR OM SAMTIDSKERAMIKK

Lørdag 9. desember 2017

I forbindelse med utstillingen og prosjektet Vaseklase 2017  av Torbjørn Kvasbø, arrangerer Kunsthall Grenland et fagseminar om samtidsporselen. Fagseminaret henvender seg til kunstnere, kunsthåndverkere, designere, arkitekter, studenter og andre interesserte. Torbjørn Kvasbø har sammen med Irene Nordli og Caroline Slotte samlet et variert og stimulerende program program.

PROGRAM DEL 1:
11.30  -   Lunch
12:00  -   Omvisning i Porselensmuseet -
ved Ann Kathrin Samuelsen, daglig leder Porselensmuseet
12.45  -   Velkommen -
ved Andreas Rishovd, daglig leder Kunsthall Grenland
13:00  -   ”Finns i sjön”  - funderingar kring det egna konstnärsskapet -
ved Mia E Göransson (SE)
13:45  -   Reisebrev fra porselensbyen Jingdezhen -
ved Irene Nordli
14.15  -   Porselensvandring i sentrum -
guidet av Catrine Danielsen, prosjektleder Porselen i Porsgrunn

PROGRAM DEL 2:
15.00  -   Kunstnerpresentasjoner -
ved Bettina Køppe, Gallery Contemporary Objects  (DK)
16.00  -   Fortellinger i porselen - hva betyr materialitet og håndverk for kunsten i dag, i vår post-industrielle virkelighet? -
ved Espen Johansen, kunsthistoriker og kurator
17.00  -   Kunstnerpresentasjon i utstillingen ”Vaseklase 2017” -
ved Torbjørn Kvasbø
18.00  -   Porselensfest

SEMINARET PRESENTERES MED STØTTE FRA
NORSKE KUNSTHÅNDVERKERE OG PRSELENSMUSEET

TORBJØRN KVASBØ

Neste porselensprosjekt er med Torbjørn Kvasbø, som arbeider med gamle vaseformer fra Porsgrunds Porselænsfabrik. Utstillingen blir i denne omgang holdt på Kunsthallen og ikke på Porselensfabrikken, og vil dreie seg om å følge monteringen av ca. 2300 vaser frem til et ferdig verk. Les mer om utstillingen her

Utstillingen åpner ONSDAG 1. NOVEMBER og står til 17. desember. 

kvasbo_varden_april17
Barbro Hernes - fra prosjektet "Same, Same but Different" (2017)
Barbro Hernes - fra prosjektet "Same, Same but Different" (2017)

Barbro Hernes

same, same, but different…

21. september 22. oktober

Barbro Hernes har drevet sitt keramikkverksted siden 1984. Flere ganger har hun opplevd at kolleger og bekjente har ytret ønske om å arbeide/produsere/samarbeide om keramiske gjenstander/objekter på verkstedet. Som oftest har det bare blitt ønsketenkning…

Idéen bak prosjektet same, same, but different  er å skape dette møtet mellom hennes arbeid og andres. Å invitere andre inn i sin arbeidsprosess. Hun har invitert kollegaer som selv arbeider som keramikere, men også andre har sin erfaring fra billedkunst, i arbeid med maleri eller tekstil. For flere er dette første gang de jobber med keramiske prosesser.

Kunstnere og kollegaer er invitert til å ta del i utformingen av en bestemt form Hernes har laget. Hun har tatt utgangspunkt i en enkelt vase-form og ønsker å se hvordan denne formen med små grep kan endre seg, og hvordan den enkelte kunstners særegenhet kan og vil ”skinne igjennom”.

Utstillingen er et samarbeid mellom Porselensmuseet og Kunsthall Grenland.

2009-02-16 16.03.19
2009-02-13 17.34.00
2009-02-16 16.04.06
2009-02-13 16.10.08

TORIL REDALEN - RÅSTOFF

12. mai - 15. september

Porselen kan beskrives som et partikkelbasert materiale, støv, som utvinnes, behandles, utvikles og gjenvinnes. Materialblandingen porselen består av de tre råstoffene feltspat, kvarts og kaolin.

I prosjektet RÅSTOFF var den opprinnelige ideen til kunstneren Toril Redalen å finne fram til delkomponentene i den aller første porselensblandingen på Porsgrund Porselensfabrikk (1885), og aller helst den første blandingen. En ide som ikke ulikt en porselensblanding har forandret seg over tid. Kunstnere blir ofte sammenlignet med geologer eller arkeologer i deres metoder for å ”mine” ut et materiale, dette i både direkte og i overført betydning. I RÅSTOFF har Redalen samlet materialprøver, rene fakta og fragmenter av historier fortalt. Hun har grav i jorda, snakket med geologer, tidligere ansatte på PP, gruvearbeidere, gruvedirektører, museum og arkiv-forvaltere og mennesker i gata og på facebook. Hun har og vært på fjelltur med en lokal 3. generasjons keramiker i Cornwall. Dette er hennes råstoff, delelementer, som binder prosjektet og gir innhold.

Toril Redalens fokus er slik ikke på et ferdig brent porselens objekt, men på de råstoffene som til sammen danner materialet porselenet. Det er kulturhistorien, og slik det kulturelle innholdet i feltspat, kvarts og kaolin hun graver etter.

… Flere mindre bygninger Oplag av Kul, porselænjord, Feldspat, etc.

De ved Fabrisattonen anvendte Raastoffe bestaar, som vi i vår innlædning har bemærket af Kaolin, hvoraf man anvender en federe Sort der kommer fra Bøhmen og en noget magrere sort fra England der ved mekanist hjælp utjævnes meget fint i store kar, hvorpå den tilsettes med finmalet kvarts og feltspat. Der hentes fra Porsgrunds Omegn, og som først ….. og males til den har Utseende af fint hvetemel.

 Efter at masjen nå er blandet i det rette forhold og har utseende af en hvit Hvetevælling, preses den gjennom en ….. pumpe hvortet den befries fra det overfødige vand, og faar utseende av en Deig. Som saadan behandles den nu atter for at befries fra luftblærer og Ujævnheter og bringes så opp ……” 

- fra avisen Grenmar, nr 39, 2. april 1887

STINE HARTVIGSEN

17. nov – 22. des 2016

På et tilsynelatende uskyldig vis bruker Stine Hartvigsen dukker som referanser til mennesket. Dukker laget i porselen fremstilles ofte dualistiske, og representerer menneskenaturens ulike emosjonelle tilstander. Hartvigsen fremstiller dukkene som figurer presentert i grupper, der en tilstand av stille kaos og desorientering kommer til syne.

Stine Hartvigsen viser i denne utstillingen arbeider fra Avgangsutstilling 2016, der hun tok sin Master i Medium- og materialbasert kunst ved Kunsthøgskolen i Oslo.

My artistic practice explores emotion, especially how emotions manifest in the body, how they feel and what they would look like if they were a person. I create drawings, porcelain ball-jointed dolls and stop-motion animation that I use to artistically stage emotions. I take both an impressionistic and expressionistic approach and set them alongside one another, to give an idea of how an emotion feels on the inside in contrast to how it might look on the outside. The result proposes a hybrid of emotions and inanimate objects.

Stine Hartvigsen
Torbjørn Kvasbø, Kunstnerforbundet i 2009.
Torbjørn Kvasbø, Kunstnerforbundet i 2009.
Fra produksjonen av vaser til høstens Kvasbø-utstilling.
Fra produksjonen av vaser til høstens Kvasbø-utstilling.
Fra produksjonen av vaser til høstens Kvasbø-utstilling.
Fra produksjonen av vaser til høstens Kvasbø-utstilling.
Kunstner Stine Hartvigsen assisterer produksjonen av vaser til Kvasbø-utstillingen.
Kunstner Stine Hartvigsen assisterer produksjonen av vaser til Kvasbø-utstillingen.
Typisk Tias Eckhoff-design for PP.
Typisk Tias Eckhoff-design for PP.
Christina Schou Christensen (DK) - fra utstillingen IN SPE (2014)
Christina Schou Christensen (DK) - fra utstillingen IN SPE (2014)
Hedvig Winge - fra utstillingen IN SPE (2014)
Hedvig Winge - fra utstillingen IN SPE (2014)

PRESSEARKIV

kvasbo_varden_april17
TA_Eckhoff
PD_Mesterklasse_porselen
pd_stine
pd_kunstnereegetverksted
Scroll til toppen