Hopp til innhold

Medlemsforeningen inviterer til filmvisning

Medlemsforeningen Kunsthall Grenland har gleden av å invitere deg som medlem av foreningen til en særlig visning av filmen Heart of a Dog, av den legendariske amerikanske multikunstneren Laurie Anderson.

Visningen er lukket og forbeholdt medlemmer av MKG, og finner sted på Filmsentret Charlie førstkommende tirsdag, 14. november kl. 19:00.

Man trenger ikke å være hundeelsker for å la seg fascinere av Laurie Andersons personlige og hjertevarme filmessay om menneskets beste venn. Det som i utgangspunktet er en fortelling om hennes avdøde, pote-malende og pianospillende terrier Lolabelle, rommer en strøm av refleksjoner rundt eksistensielle temaer som kjærlighet, drømmer og tap, og ettervirkningene av terrorangrep.

Nesten 30 år etter hennes forrige spillefilm – Home of the Brave – er avantgarde-musikeren og filmskaperen Laurie Anderson tilbake med en film som ikke lar seg kategorisere. Heart Of A Dog befinner seg et sted mellom et lekent dikt, en nydelig komposisjon og et vakkert kunstverk – mellom drøm og virkelighet.

Laurie Anderson (f. 1947) er en amerikansk avantgarde-kunstner, komponist, musikalist og filmregissør, som arbeider med performance-kunst, popmusikk og multimedieprosjekter. Opprinnelig utdannet innen fiolin og skulptur, forfulgte Anderson en rekke performance-prosjekter i New York på 1970-tallet, med særlig bruk av språk, teknologi og visuelle bilder. Hun ble mer kjent utenfor kunstverdenen i 1981 da hennes singel «O Superman» nådde nummer to på britiske poplistene.

Du kan se filmens trailer ved å klikke her

Vennligst merk at dette er en lukket visning, kun for deg som er medlem av MKG.

Visningen finner sted i sal 5 på Filmsentret Charlie,
Tirsdag 14. November kl. 19:00.
Visningen er gratis.

NB: Det er begrenset antall plasser i sal 5; vi må – om stor pågang – derfor praktisere førstemann-til-mølla-prinsippet.

Scroll til toppen