Hopp til innhold

Kan grå betong også være grønn?

norcem_brevik_fra_sjoen_3

Medlemsforeningen Kunsthall Grenland og Porsgrunn bibliotek ønsker velkommen til foredraget Grå betong kan også være grønn, ved Norcems direktør David Verdu.

Norcem i Brevik har de siste årene havnet midt i en opprivende debatt om plasseringen av et nasjonalt mottaksanlegg for uorganisk avfall. Men visste du at bedriften allerede er en betydelig avtaker av husholdningsavfall, spillolje, malingrester og annet problemavfall? Hva skal en sementprodusent – som er en storforbruker av kalkstein og kull – med dette, og hva skjer med avfallet? Svaret er grønnere enn du kanskje er klar over.

David+Verdu

Dette er tema for fabrikkdirektør David Verdus foredrag, som arrangeres av Medlemsforeningen Kunsthall Grenland og Porsgrunn bibliotek. Foredraget er en del av MKGs oppkjøring mot den nasjonale kunstfestivalen greenlightdistrict, som går av stabelen i mai.

Foredraget avholdes på Porsgrunn bibliotek Onsdag 1. mars kl. 19:00. Gratis inngang.

Verdus foredrag inngår i en serie Medlemsforeningen Kunsthall Grenland avholder i forbindelse med den nasjonale kunstfestivalen greenlightdistrict, som går av stabelen i mai 2017. Festivalen er et samarbeid mellom Kunsthall Grenland, Skiens kunstforening, Spriten kunsthall, Telemark kunstsenter og Norske kunstforeninger.

Les mer om festivalen her: greenlightdistrict.no

Scroll til toppen