Hopp til innhold

Årets utstillingsprogram

Kunsthall Grenland inviterer til lansering av Kunsthallens årsprogram fredag 24. januar kl. 19:30 i Kunsthallens lokaler i Ælvespeilet kulturhus.

2014 byr på mange spennende opplevelser for et bredt kunstinteressert publikum. Åpningsåret overgikk alle forventninger, og var en suksess med mye oppmerksomhet knyttet til oppstart, utstillingene og høyt besøkstall. Suksessåret underbygger Kunsthall Grenlands posisjon som en sentral regional aktør i kunst- og kulturfeltet.

Kunsthall Grenlands ønsker også å være en arena for kunstnere som har lokal og regional tilknytting. Først ut i år er således Johannes Høie som sammen med Filippa Barkman har tilbrakt de siste måneder på Jomfruland. Under teaterfestivaluka i juni, stunter vi 4 intense dager under tittelen Grenland Open, her kan alle som har lyst til å delta på utstillingen, stille med ett verk som de selv må montere opp. Sist ut av regionale aktører i årets program er Morten Slettemeås. Hans fargesterke og monumentale malerier som har høstet internasjonal anerkjennelse vil avslutte kunsthallåret. Velkommen til et nytt år i regi av Kunsthall Grenland.

Hele årets utstillingsprogram blir presentert denne kvelden.

Senere på kvelden er det i regi av kulturhuset konsert med Lush Life i foajeen kl. 21:00. Inngang for medlemmer av Porsgrunn kunstforening kr. 160,- (betales ved inngang).

Vi minner også om åpningen av årets første utstilling, Limbo, med Johannes Høie og Filippa Barkman, så åpner lørdag 25. januar kl. 14:40. Les mer om utstillingen i oppslagene nedenfor.

Scroll til toppen