Hopp til innhold

MKG med på plateslipp-fest

I forbindelse med plateslippet med Grenlands-rockerne Swifan Eolh & The Mudra Choir deutalbum, deltar Medlemsforeningen på festen med både en presentasjon av Coverartisten Hawk Alfredson og foredrag om platercover-kunst med Gjermund Ulvang Hagen.

Swifan Eolh & The Mudra Choir spiller prog, og slipper sitt debutalbum, «The Key» 19.januar på Ælvespeilet. De har gjort seg bemerket da de i 2017 konsert-debuterte som oppvarmingsband for legendariske Gong! De har senere delt scene med Magic Pie, Panzerpappa, Krokofant, Suburban Savages og nå senest for Motorpsycho.

I tillegg til lanseringskonserten, blir det en presentasjon av kunstneren Hawk Alfredson, som har laget bildet som pryder platens albumcover. På den lille utstillingen i Magdarommet (under trappen) vil det vises bilder, platecovere, historiske avisutklipp samt filmer om og med kunstneren.

Medlemsforeningen står også for et foredrag om platecover-kunst med Gjermund Ulvang Hagen. Han har mastergrad i platecover-kunst, og er selv en aktiv musiker i Grenland, så vel i flere grupper som soloartist. Til daglig jobber han som kulturkonsulent i Bamble kommune.

Det holdes også en utstilling med symbolistkunstneren Torild Rødland i Prosjektrommet – les mer om den her.

Kveldens program

18.00 – åpning av utstilling med Hawk Alfredson (Magda- rommet)
18.00 – Platemesse under trappa, med bod fra Apollon records
18:00 – Torild Rødland – maleriutstilling i Prosjektrommet
19.00 – Nylansering av video for singelen «The Key» av videokunstneren Ulf Kristiansen (Magda- rommet)
20.00 – Foredrag om platecoverkunst av Gjermund Ulvang Hagen (sal 2)
22:00 – Konsertstart (sal 2)

Vennligst merk!

Utstillinger og foredrag er gratis. Billett til release-konserten må kjøpes i Ælvespeilets billettluke eller på nettet > klikk her for å komme til Ælvespeilets billettsalg på nettet

Swifan Eolh & The Mudra Choir

Bandet ble grunnlagt i 2015 av vokalist/gitarist, Rune Seip Bjørnflaten (Captain Cumulonimbus & his wondrous cloudship/Vishwa Soundreflector) og bassist, Tom Inge Andersen (Utopian Fields/Carvus/HPRE), som sammen med trommeslager, Jarle Alfsen og vokalist/danser, Synøve Jacobsen, utgjør gruppas grunnstamme.

Med seg på keyboards denne kvelden har de Ståle Langhelle (Jordsjø/Ståle Langhelle band). Med sin eklektiske form for rock seiler de frem i medvind i en tid der ulike varianter av progressiv rock får økt oppmerksomhet, og der norske utøvere er i verdensklasse!

Følg dem på sosiale medier
Facebook: www.facebook.com/mudrasiddhi
Instagram: swifaneolhthemudra

 

Scroll til toppen