Hopp til innhold

Foredrag: Øystein Rø

8. des 2016

Arkiv /

Øystein Rø er arkitekt og partner i arkitektkontoret Transborder Studio. Transborder Studio har gjort seg bemerket med flere prosjekter med utgangspunkt i industriområder og tidligere industribygg. Rø vil snakke om Transborder Studios prosjekter, men også om egne erfaringer som bruker av gamle industribygg etter å ha drevet galleriet 0047 i en nedlagt fabrikk i syv år.

Øystein Røs foredrag Transformasjon finner sted på Ælvespeilet kulturhus (sal 3) torsdag 8. desember kl. 19:00. Gratis inngang.

greenlightdistrict

Røs foredrag inngår i en serie som Medlemsforeningen Kunsthall Grenland avholder i forbindelse med den nasjonale kunstfestivalen greenlightdistrict, som går av stabelen i mai 2017. Festivalen er et samarbeid mellom Kunsthall Grenland, Skiens kunstforening, Spriten kunsthall, Telemark kunstsenter og Norske kunstforeninger.


Høstens foredragsprogram

6.09 – Olav Løkken: Fabrikken i fotohistorien
2.11 – Erling Dokk Holm: Urbane vyer
15.11 – Dag Holmer: Om Telemark og Grenlands industrihistorie
8.12 – Øystein Rø: Transformasjoner

I en region, kjent for grå fabrikkbygninger, røyk og industri, blinker det nå et grønt lys. greenlightdistrict er et håpefullt distrikt, hvor postindustrielle prosjekter oppstår parallelt med ny industri og teknologi. Visjonære ideer knyttet til temaene klima, økologi, utvikling og teknologi oppstår som en reaksjon på industrien som har dominert Grenland så lenge.

greenlightdistrict

Kommende utstillinger & arrangement
x-animated-100x100

Invitasjon til vernissage?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta invitasjon til utstillingsåpninger og få siste nytt fra oss!

Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll til toppen