Hopp til innhold

FOREDRAG: ERLING DOKK HOLM

Ons 2. Nov Kl. 19.00

Arkiv /

Medlemsforeningen Kunsthall Grenland avholder høsten 2016 en serie foredrag, knyttet opp mot den nasjonale kunstfestivalen greenlightdistrict, som går av stabelen i Grenland i mai 2017.

Fokus for alle foredragene er Grenlands industrielle historie og de endringer som regionene nå er inne i. Andre foredrag i høstens serie er

Erling Dokk Holm: Urbane vyer
2. november kl. 19:00, Ælvespeilet

Hva slags samfunn skal vi leve i, i årene som kommer?

Dokk Holm er en aktiv samfunns-debattant, som kommentator i Dagbladet og Dagens Næringsliv. Han vil her trekke paralleller mellom de utfordringene Grenland står overfor og hvordan andre steder har løst tilsvarende problemer.

Erling Dokk Holm har doktorgrad fra Arkitekt- og designhøyskolen og har arbeidet og publisert på områder som forbrukersosiologi, politisk teori, byplanlegging og arkitektur. Han har markert seg med sterke meninger om form, reklame og moderne forbruksmønster, og blir mye brukt av media.

Hans forskning de siste årene har kretset rundt spørsmål om urban vekst og byers sosiale, økonomiske og kulturelle liv. Erling Dokk Holm har tidligere vært ansatt i Norsk Form. Erling Dokk Holm har sittet i flere statlige utvalg og råd, og er en hyppig foredragsholder for næringsliv og offentlig sektor. Han er spaltist i Dagens Næringsliv

Erling Dokk Holm har skrevet bøkene Fra Gud til Gucci (2004), Varene tar makten (2001) og Fra passiva til aktiva (2014).

www.speakersandfriends.no/erling-dokk-holm/

Kommende utstillinger & arrangement
x-animated-100x100

Invitasjon til vernissage?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta invitasjon til utstillingsåpninger og få siste nytt fra oss!

Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll til toppen