Hopp til innhold

FIFTEEN YEARS OF FAILURE

19. nov – 11. des 2016

2016 / Arkiv /

For designbyrået onezero – basert i Porsgrunn – har det å tørre å feile vært en viktig grunnstein fra det ble startet i Oslo for 15 år siden. Da som et eksperimentelt designbyrå, som kun jobbet med «ukommersielle prosjekter»; i dag et byrå som jobber med kommersielle prosjekter og kjente merkenavn.

Med utgangspunkt i egne prosjekter og erfaringer, har onezero kuratert en utstilling om krysningspunktet mellom design og kunst, mellom offentlig kommersiell kommunikasjon og den personlig stemmen.

For designere og andre kreative kan noe som blir refusert eller modifisert – ofte til det ikke fins et snev av den originale tanken igjen, føre en inn i en ond sirkel. Denne kan utvikle seg til en destruktiv kraft som kan føre til at man ikke lenger tør å satse, at man holder igjen og heller satser på det trygge og forutsigbare. En problemstilling også mange ”refuserte” kunstnere kan kjenne seg igjen i.

Bidragsytere:
Magnus Helgesen, Nick Alexander, Ole Christian Petterson, Fredrik Melby, Camille Boulestin, Vincent Labas, Anna Ducros, Maj-Britt Johansen, Loukman Ali, Hermann Wolfram Kloeckner, Arild Sannes, Tom Hovinbøle, Lars Midgaard, Jon Pedersen, Stig N. Andersen, Kristian Grønevet

Med denne utstillingen feirer onezero det å feile, det å gå skikkelig på trynet – for så å reise seg igjen, forsøke på nytt og satse videre.

Fifteen Years of Failure
onezero and Friends
19. november – 11. desember

Åpning lørdag 19. november kl. 18:00 - NB: Merk tidspunktet!

onezero designbureau har blant annet laget designprofilen til Kunsthall Grenland – det famøse ”gift-krysset” – og arbeider også med mye av materiell knyttet til kunsthallens mange utstillinger og prosjekter. Utstillingen vil vise noen upubliserte prosjekter fra onezero, sammen med bidrag fra et knippe venner og kollegaer rundt om i verden.

www.onezero.no

Kommende utstillinger & arrangement
x-animated-100x100

Invitasjon til vernissage?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta invitasjon til utstillingsåpninger og få siste nytt fra oss!

Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll til toppen