Hopp til innhold

SE MED HENDENE

 

14. - 28. JANUAR

Elin Aasheim
Elin Aasheim

I annen halvdel av januar inviterer kunsthallen elever fra 5-7 trinn i Porsgrunn til formidlingsprosjektet SE MED HENDENE, fra Nasjonalmuseet for Kunst, Arkitektur og Design.

Kan hendene våre hjelpe oss med å se?

Deltakende elever får både se, lytte og modellere i leire når de gjør seg kjent med keramiske arbeider laget av ni forskjellige kunstnere i utstillingen SE MED HENDENE.

Leire er et materiale som menneskene har brukt i uminnelige tider. Leira er i utgangspunktet myk og formbar, men blir steinhard hvis den brennes ved høy temperatur.

Elevene får oppleve arbeider av Sofie Nørsteng, Irene Nordli, Jim Darbu, John Skognes, Kristin Opem, Guri Sandvik, Lillian Tørlen, Mette Strøm og Elin Aasheim. Utvalget av verk til utstillingen er gjort av Norske Kunsthåndverkere ved Andrea Scholze.

SE MED HENDENE formidles av Christina Peel og er et samarbeidsprosjekt mellom Norske Kunsthåndverkere, Turneorganisasjonen og Nasjonalmuseet.

Lørdag 23 og søndag 24 inviteres det til helgeopplegg/ omvisning/ formidling for barn også utenfor målgruppa(5-7 trinn). Ta kontakt med kunsthallen for påmelding, andreas@kunsthallgrenland.no

For mer informasjon > Klikk her for å gå til Nasjonalmuseet

Helgeformidling av utstillingen lørdag 23. og søndag 24. januar

 
Kunsthallen inviterer barn og unge  til helgeformidling av utstillingen Se Med Hendene lørdag 23 og søndag 24 januar.
 
Deltakerne (8 - 15 år) får både se, lytte og modellere leire når de gjør seg kjent med keramiske arbeider laget av 9 forskjellige kunstnere.
 
Formidler er Christina Peel.
 
Formidlingene kjøres kl 12 og kl 14 begge dager. Påmelding skjer ved døra til kunsthallen/ først til mølla prinsippet. Max antall pr gruppe er pga korona restriksjoner satt til 10 stk.!
 
Tilbudet er gratis!
 
NB: Pga. lokale korona-restriksjoner er dette et tilbud som kun går til barn og unge med tilhørighet i Porsgrunn Kommune!
 
Ta kontakt med Andreas Rishovd på 99329969 om det er noe du lurer på.
Scroll til toppen