Foredrag: David Verdu

1. mars

Arkiv /

Medlemsforeningen Kunsthall Grenland og Porsgrunn bibliotek ønsker velkommen til foredraget

GRÅ BETONG KAN OGSÅ VÆRE GRØNN
ved Norcems direktør David Verdu

Norcem i Brevik har de siste årene havnet midt i en opprivende debatt om plasseringen av et nasjonalt mottaksanlegg for uorganisk avfall. Men visste du at bedriften allerede er en betydelig avtaker av husholdningsavfall, spillolje, malingrester og annet problemavfall? Hva skal en sementprodusent – som er en storforbruker av kalkstein og kull – med dette, og hva skjer med avfallet? Svaret er grønnere enn du kanskje er klar over.

Dette er tema for fabrikkdirektør David Verdus foredrag, som arrangeres av Medlemsforeningen Kunsthall Grenland og Porsgrunn bibliotek. Foredraget er en del av MKGs oppkjøring mot den nasjonale kunstfestivalen greenlightdistrict, som går av stabelen i mai.

Foredraget avholdes på Porsgrunn bibliotek Onsdag 1. mars kl. 19:00. Gratis inngang.

greenlightdistrict-logo-webside

Velkommen til den nasjonale kunstfestivalen greenlightdistrict, som går av stabelen 11. - 14. mai. Festivalen arrangeres i en tid med uro, hvor den lokale befolkningen, forskere og politikere daglig debatter i lokal presse og media. Med greenlightdistrict har arrangørene invitert kunstnere til å produsere verk som observerer, kritiserer og diskuterer spørsmål omkring økologi, teknologi og menneskers plass i det hele.

greenlightdistrict er et samarbeid mellom Kunsthall Grenland, Skiens kunstforening, Spriten kunsthall, Telemark kunstsenter og Norske kunstforeninger. Fullt festivalprogram finner du her.

Kommende utstillinger & arrangement
x-animated-100x100

Invitasjon til vernissage?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta invitasjon til utstillingsåpninger og få siste nytt fra oss!

Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.